2 Şubat 2014 Pazar

PASTACILIK

İnanılmaz bir sektör haline gelen pastacılık ciddi anlamda aldı başını gidiyor.Farklı boyutlarda,farklı renk ve desenlerde inanılmaz güzel pastalara ulaşmak artık zor değil.Bununla ilgili kurslara da rağbet epey var. Aslında çok zevkli bir iş; bunu ticarete dökmek de çok zor olmasa gerek.Düşünün renkli süslemelerle herkesin hayran kaldığı pastalar yapmak ve bunları insanlara beğendirmek. Vitrinlerde gördüğümüzde bile içimiz gidiyor. Hele ki ben renklerine hayran kalıyorum. Gerçek değil süs gibi geliyor :)
Ciddi anlamda bir kurstan sonra aslında isteyen kendi yerini açabilir. Aklımda buna benzer fikirler var ama bakalım hayat bana neler gösterecek... Günümüzde artık insanlar bu tarz zor pastaları evde yapmak yerine dışarıdan almayı tercih ediyor.Çalışan insanın evde bunlara zaman ayırması zor tabi.
Gözlemlediğim kadarıyla giderek yaygınlaşmaya başlıyor böyle pasta kursları ve satış yapmak için açılan yerler.Farklı olduğu için de insanların ilgisini çekiyor.Organizasyon şirketleri nasıl yaygınlaştıysa bu işte öyle olacak bence.
Pasta yapımından hoşlanan herkesin kursa gidip kendini daha da geliştirmesi ve eğlenerek bu işi yapması gayet güzel olacaktır.Bizim burada buna benzer bir kurs olursa hiç kaçırmadan giderim galiba. Böyle süslü ve lezzetli pastalar yapmak ve sevdiklerime bunları yedirebilmek için..
Bence sizde aynen böyle yapın :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder